• info@deridderinkhof.nl
  • Gratis verzending vanaf 40 euro
  • De Ridderinkhof
  • Snel verzonden
  • info@deridderinkhof.nl
  • Gratis verzending vanaf 40 euro
  • De Ridderinkhof
  • Snel verzonden

Causeway Bay Batlow Cement Antraciet Bloempot 16,5x15cm

€ 22,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

De Causeway Bay Batlow Cement Antraciet bloempot is specifiek ontworpen voor gebruik binnenshuis. Met zijn eigentijds ontwerp en antracietkleurige afwerking past hij perfect in verschillende interieurstijlen, waardoor je jouw woonkamer, keuken, eetkamer, kantoor, of andere binnenruimtes kunt verfraaien.

De bloempot is vervaardigd uit hoogwaardig cement, wat zorgt voor een solide constructie en duurzaamheid. Met zijn afmetingen van 16,5x15cm biedt hij voldoende ruimte voor jouw favoriete kamerplanten en bloemen, waardoor je een groene en levendige sfeer kunt creëren in je huis.

Let op: Hoewel de bloempot van hoogwaardige kwaliteit is, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen waterlekkage plaatsvindt om eventuele schade aan binnenvloeren of meubels te voorkomen. Zorg ervoor dat je bij het besproeien van de planten in de bloempot een schotel of ondertrekker gebruikt om het overtollige water op te vangen.

Met de Causeway Bay Batlow Cement Antraciet bloempot kun je eenvoudig een vleugje natuurlijke schoonheid en frisheid toevoegen aan je interieur, waardoor een warme en uitnodigende ambiance ontstaat. Geef je kamerplanten een opvallend huis met deze prachtige en elegante bloempot!

De Causeway Bay Batlow Cement Antraciet bloempot maakt deel uit van een veelzijdige serie van 4 verschillende formaten. Op onze website zijn alle formaten van deze elegante bloempot verkrijgbaar, waardoor je de mogelijkheid hebt om je eigen unieke combinatie te creëren en jouw interieur aan te vullen met verschillende maten die perfect bij elkaar passen.

Naast de 16,5x15cm variant die hier wordt beschreven, bieden we ook bloempotten in andere afmetingen, zoals 32x27cm, 23,5x20cm en 14x12,5cm. Elk formaat uit de serie behoudt hetzelfde eigentijdse ontwerp en de verfijnde antracietkleurige afwerking, waardoor een consistente en harmonieuze uitstraling wordt gegarandeerd.

Of je nu een opvallend statement wilt maken met een grote bloempot of subtiele accenten wilt toevoegen met kleinere exemplaren, de Causeway Bay Batlow Cement Antraciet serie biedt je alle mogelijkheden om je groene creativiteit te uiten en jouw interieur te verfraaien met een vleugje natuurlijke schoonheid.